Кои са най-добрите ФБ групи са спортни прогнози/залози ?

Фейсбук изобилства от множество ФБ групи и страници за спортни прогнози/залози .Някои са добри , други са платени , трети са пълни със спам . Тук ще се спрем на най-добрите безплатни групи/страници , които могат да ви бъдат от полза за вашите спортни прогнози . В много от тях се предлагат безплатни прогнози и се работи в екип , като целта е да се реализират общи печалби срещу букмейкърите . Ще направим малка класация на ФБ групите ,които биха могли да са ви от помощ , както и на страниците . 

И така да започваме с ФБ групите :))  

  1. Bulgarian Betting Group Една от най-бързо развиващите се групи в интернет . Тук всички се борят за една обща кауза , а именно да се реализира печалба срещу букитата . Тук всеки може да предложи прогноза , своя обосновка и виждане за нея , като целта е да се помага на хората да реализират печалби от спортни залози . Спамът  с реклами е строго забранен , групата е напълно безплатна за всеки ,който се интересува от спортни прогнози . Една от най-добрите групи за взаимопомощ в областта на спортните прогнози/залози

screenshot_7

 

2. 1×2 Професионални Спортни Прогнози – Една от средно големите групи в нета . Напоследък леко занемарена , но след смяна на собствеността си групата отново се ползва по предназначение , а именно да е от помощ за хората . Безплатна . 

screenshot_8

 

3. Point Bet – Free   Една много бързо развиваща се група . Безплатна . В групата всекидневно се предлагат множетсво спортни залози , от хора разбиращи и занимаващи се дълго време от тези неща . На особенна почит е баскетбола , но добре застъпени са и другите видове спорт . 

screenshot_9

4. EUROFOOTBALL/PROGNOZI  – Една много добра група за безплатни прогнози . Тук всеки може да сподели мнение за определен спортен залог или да писка съвет за дадена среща . 

screenshot_10

5. Single Forecast   – Една малка ,тепърва развиваща се група ,където се дават страхотни прогнози от компетентни лица . Групата е по-слабо известна и се работи в по-тесен кръг от хора ,като се избягва от спама на по-големите групи .

 

Вашият коментар