Популярни видове футболни залози (къде да ги намерим)

Залозите на футболни мачове са едни от най-популярните сред играчите в букмейкърските кантори. И това не е никак странно, тъй като именно футболните мачове събират огромна тълпа от фенове на стадионите и пред екраните на телевизора. Именно футбола е един от най-популярните спортове и новите играчи трябва да запомнят, че правилната футболна прогноза и стратегия е залог за успех и съответно печалба.
Представяме ви кратко ръководство затова кои са най-популярните футболни залози, които се предлагат от букмейкърските кантори. Разбира се, че видовете футболни прогнози и залози са много повече, но днес сме решили да ви запознаем с основните.

Залог на един мач (краен резултат)

Този вид залагания при мачовете е един от най-известните. Както се разбира и от името му, при него трябва да познаете какъв точно ще е изходът от мача, а именно дали ще победят домакините, гостите или мача ще завърши с равен резултат. Самата футболна прогноза тук е лесна, тоест вие просто избирате един от 3-те варианта, ако коефициента ви устройва. Този вид залози са познати още като 1X2, като тук 1 е домакина на мача, X е равен резултат, а 2 е победа за гостите. Най-добре застъпени в това отношение са , Ефбет

Залог за под/над голове

Тези футболни залози са за брой голове в един футболен мач . Най-популярните пазари тук са над/под 2.5 гола . В последно време в някои букмейкъри , като Ефбет например все по често виждаме и доста добри коефициенти за над 1.5 гола (1.30-1.40) , което доста се харесва на сериозните играчи поради факта ,че този тип залози излизат най-често .

Залог без равен(DNB)

Този вид залог е доста по-сигурен и той често се използва от феновете на мачовете, при които шансовете на двата отбора са близки. При него смисълът е в това, че ако вашият отбор не спечели, а мача приключи с равенство, тогава вие ще си получите парите обратно и така не рискувате нищо. Този вид залози са страхотни от гледна точка на риска, тъй като така допълнително се подсигурявате. Както обаче се досещате може би и сами, тук коефициентът е по-нисък в сравнение с другите залагания.

Залог ГОЛ/ГОЛ (Няма гол)

Залозите от този тип стават все по популярни заради лесния начин на прогнозиране . В повечето срещи когато играят сравнително равни по класа отбори и двата отбора бележат в мача . В другия вариант ,когато играят отбори с голяма разлика в класите се търси ГГ/НГ  , като се смята , че поне единият отбор (по-слабият) няма да успее да вкара гол в мача . Най-добри коефициенти предлафат в Ефбет .

Залог за корнери

Много популярен залог напоследък . Много лесно прогнизируем , спрямо статистиката и стила на игра на отделните отбори . Големите анализатори избират този тип залози , според стила на игра на дадения отбор . Ако даден отбор играе атакуващ футбол например и играе доста често по крилата с фланговите си футболисти , това предразполага доста голям шанс за повече корнери в този мач . Залозите на корнери са много добре застъпени в Ефбет

Залог за картони

Тук ,както и при корнерите отново голямо значение има стила на игра на двата отбора . Ако играят два отбора сподчертано техничен футбол ,шанса за картони е по-малък отколкото ако играят отбори практикуващи по-силов футбол . Тук от голяма помощ е статистиката на отборите ,където може да се види как играе даден отбор .Залозите за картони са най-добре застъпени в  Ефбет

Точен залог при футболните прогнози

Този вид залог е не по-малко популярен при футболните фенове, тъй като коефициентите са доста високи, като така и евентуалната печалба може да доста добра. Познаването обаче е доста трудно, тъй като тук вариантите не са само 3, а много повече.

Футболни залози на резултата от първото полувреме/краен резултат на мача

Този вид залози не се много популярни, но за сметка на това тук съотношението между печалбата и възможния риск е отлично. Трябва обаче да сте и много внимателни, защото е важно добре да познавате отборите и играчите, за да можете да познаете резултата при този вид футболни прогнози.
Дългосрочни събития 

При тези футболни залози залагате на дадено събитие в дългосрочен плат . Например кой ще стане голмайстор на Англия , кой ще спечели първенството на Италия или кой ще стане световен шампион . Обикновенно такива събития имат доста високи коефициенти и има стойност да се пробват някакви изненади .

 

  Кратък съвет за всички начинаещи във футболните залози :
Не робувайте само на един букмейкър , потдържаите регистрации и в трите големи онлайн букмейкъра в България :

 

 

Промо линк за Ефбет ( При регистрация 100 % до 200 лв ) 

 

 

Tagged with:

Вашият коментар