Видове системи за залози

В статията ще ви запознаем най-общо с различните системи за залози в онлайн букмейкърите.

Ако сте начинаещ, тогава идеален вариант за вас са така наречените единични залози. Дори и по-опитните играчки често остават на тази стратегия сингъл. Популярността на този вид системни залози се дължи на това, че те са те са едни от най-лесни и опростени вид залагания.
Дори и вие да залагате на тях, би било добре да сте малко по-запознати с другите стратегии, ако искате след време да преминете от категорията на начинаещите в напреднали. Базовите знания са наистина важни, тъй като без тях няма да успеете да се влеете в обществото на професионалните играчи. Само така ще сте напълно подготвени и ще имате възможността да правите и други системи за залози, а не да разчитате само сингъл.

Единични системи за залози

Стратегията тук е лесна, а вашата задача е просто да решите на кое спортно събитие искате да заложите, като тук е без значение дали говорим за футболна среща или някой тенис турнир. Така например всички обичат да гледат Световното Първенство по Футбол, затова можете да заложите на това кой ще е победителят. Това също се смята за сингъл система. Схемата им е лесна и проста, тоест вие просто залагате на определен отбор, изход от срещата или пък на играч, а след това чакате какъв ще е резултата.

Може да опитате и малко по-сложните сингъл залози, тоест техния разширен вариант. В този случай вие си избирате точната и определена последователност на победителите. Тук обаче е важно да знаете, че вашия залог ще се раздели на две, а именно едната половина отива за мястото, а другата за победителя. В случай, че вашата селекция е печеливша, тогава вие ще можете да вземете пълния размер на печалбата. Ако обаче вашия избор е 2-и или пък на друго място според определените условия, тогава вашата печалба ще бъде базирана на една четвърт от самия коефициент на залога. Именно този вид печалби са най-масовите при разширените системи за залози.

Акумулатор – какви залози са това?

Мнението за този вид залагания се посреща често със смесени реакции. Докато част от играчите ги избягват, то други пък напротив залагат на тях. Често новаците се изкушават и правят тези системи за залози, но обикновено губят парите си. Причината е, че тук залогът е малък, а коефициентът е висок и съответно възможността за голяма печалба с малка инвестиция изкушава голяма част от новите играчи. Акумулаторът е много хубава стратегия, но е важно да запомните, че тя не е за начинаещите, а по-скоро за напредналите играчки.
Акумулаторите съответно се именуват според броя на избраните от вас селекции. При пет селекции – петорен, при шест – шесторен и така нататък. Основната разлика между този вид системи за залози и сингъл е в това, че тук коефициентите на срещите, на които сте заложили се умножават взаимно. Всичко това звучи добре, но пък рискът е много голям. Така например представете си, че сте заложили на три срещи и сте познали вече две от тях, но третата е различна от предположението ви. В този случай вие просто губите целия си залог.

Система – един страхотен вариант

Произходът на тази стратегия води своето начало от акумулаторите. Едни от най-често използваните са Трикси, Янки, Щастливи 15, Щастливи 65 и Канадската. Този вид системи за залози имат изключително много предимства, но основният плюс е това, че имате възможност за голяма печалба, дори ако непознаете всички резултати от събитията.

 

Може да опитате различни системи за игра , като се регистрирате в следните Букмейкъри

 

Промо линк за Ефбет ( При регистрация 110лв бонус+ до 200лв бонус презареждане)

Промо линк за Бетфеър ( При регистрация до 200лв бонус)

 

Вашият коментар