Печеливша стратегия за залагане (стратегия за залагане)

стратегия за залагане

Правилното управление и разпределени на парите ви или така наречената банка не бива да се пренебрегва не само от новите играчки, но и от опитните. Именно грешките при управлението на финансите ви може да е водеща причина да фалирате и да загубите всичките си пари. Ако искате да постигнете не просто временна печалба, а дългосрочна, тогава трябва да се научите да планирате банката ви правилно и да имате своя стратегия за залагане, която е насочена към правилното управление на парите ви. В противен случай дори и най-добрите типстъри са обречени на провал и загуба на парите си.

 

На какво да обърнем внимание при нашата стратегия на залагане ?

Процент на риска

С всеки един залог играчите се опитват да направят максимална печалба и именно това желание често може да ви изиграе лоша шега. Трябва на първо място да сте внимателни и да не сте прекалено агресивни при залозите си, за да не загубите всичко на един път. Целта ви трябва да е не просто да задържите парите си, но и да ги увеличите, както и да минимизирате риска от банкрут. Устойчивото и правилно залагане е най-важното условие, за да можете да печелите при вашите залагания.
Не бива да забравяте за това, че залозите ви трябва да бъдат разпределени в дългосрочен, а не в краткосрочен план. Именно поради това аматьорите и начинаещите много често губят парите си, тъй като те се стараят да „избият” загубите си или пък решават да заложат всичките си пари в някоя „гореща среща”.

Как правилно да определите, каква ще е вашата банка?

Банката е един от най-важните компоненти когато изготвяме нашата  стратегия за залагане

Сигурно е излишно да казваме, че никога не бива да залагате суми по-големи от вашите налични, тоест казано с други суми от максимума, който можете да си позволите. Затова е важно преди да направите вашия залог, да прецените добре вашия начален банкрол.
Често любителите на осмислените стратегии за залози си правят различни сметки за всички спортове. Така те могат по-лесно да контролират финансите си и намаляват риска от неосмисленото импулсивно залагане.
Идеалният вариант е да заложите на следната печеливша стратегия за залагане. Трябва да инвестирате не по-голяма сума от 3% от цялата сума на банката ви. Този процент също може да се сметне за агресивен, докато 1% е по-скоро консервативно решение. Идеалната златна среда е вашата стратегия за залагане да бъде 2% от сумата ви в банката на букмейкърската кантора.
Пример
Ако например разполагате със сума от 1000 лева в банката ви, тогава трябва максималния ви залог на един спорт да бъде в размер на 30 лева. Може би това ви се струва прекалено малко и един вид ограничение, но в действителност това е жизнено важно правило при успешната стратегия при залагане. Ако се справяте добре, тогава всяка седмица сумата ви ще се увеличава в банката, като така ще можете да си позволите и по-големи залози, които пак ще са в размер на 1-3% от сумата в банката ви в букмейкърската кантора.

Фиксирани или променливи залози да изберете?

В букмейкърското общество се водят не от ден или два ожесточени спорове относно това дали трябва залозите да са фиксирани или е по-добре сумата на залога ви да бъде променлива, тоест в зависимост от съответния коефициент и какъв е риска.
Трудно е да ви дадем универсална рецепта в случая, защото и двете стратегии за залагане си имат своите предимства. Така например при фиксираната сума нещата са по-прости и лесни, а и риска е по-малък. Именно затова тази стратегия на залагане е по-добър вариант, особено ако сте начинаещ.
При променливите залагания процентът на сумата от банката ви при залога е различен, тоест в зависимост от вашата лична преценка за неговия успех. Така например, ако смятате че залога ви е сигурен, тогава можете да сложите 5% от вашата банка, докато на по-рисковите залагания ви съветваме да слагате 1% от нея.

Не преследвайте вашите загуби

Имайте търпение и не мислете, че печалбите ви ще за почнат веднага. Част от хората често пренебрегват тези съветите, като така след първите няколко неуспеха се изнервят и решават да залагат по-големи суми, за да си върнат загубите. Никога не практикувайте тази тактика, защото това е най-прекия ви път към фалит и загубата на цялата сума в банката ви.
И помнете, никога не залагайте особено по-големи суми, ако сте под някакво емоционално въздействие и не можете трезво да прецените риска. Именно когато хората са в лошо психическо състояние, тогава могат да вземат възможно най-нелогичните решения.
Сигурно често сте виждали как много от хората, въпреки че умеят да правят отлично прогнози, често губят парите в банката си. Именно желанието на играчите да забогатеят бързо е помогнало на букмейкърите да са толкова богати. Затова приемете стратегията за залагане като една инвестиция, при която само от вас зависи дали ще сте от печелившата страна!

 

След като вече си имате изградена правилна стратегия за залагане е време да се регистрирате в някой от онлайн букмейкърите и да започнете да печелите .

 

Промо линк за Ефбет ( При регистрация 200лв бонус)

Промо линк за Уинбет ( При регистрация до 200лв бонус)

 

Вашият коментар