Анализиране нa (спортна) футболна прогноза

Няма нито една успешна стратегия в спортните игри в букмейкърските кантори, която да се уповава само и единствено на статистиката. Да, тя е важна, но анализът на една спортна или футболна прогноза  не бива да се пренебрегват, ако искате редовно да печелите. По-скоро можем да добавим, че можете да използвате статистиката, за да направите точен анализ и да оцените ясно възможностите си за печалба в даден мач.

На какво на обърнем внимание при анализиране на (спортна) футболна прогноза ?

– Таблица с моментно класиране на отборите. Можете да вземате предвид данните от тази таблица само ако е минала поне 1/3 от сезона, тъй като едва тогава може да се направи по-точен анализ, уповавайки се на статистиката.
– Формата на отбора. Погледнете как отбора, на който искате да заложите е изиграл последните си 5-6 игри. Също така е важно да обърнете внимание на игрите му, когато гостуват и когато са домакини, тъй като това може да ви помогне много, за да разберете каква е мотивацията им по време на различните мачове.
– Играчите. Това също е много важно, а именно на резултата може да окаже влияние и това, колко от играчите са травмирани, колко от тях имат жълти картони и така нататък.
– Мотивация. Ако редовно следите спортните събития, тогава със сигурност неведнъж сте ставали свидетел на това как даден новак и дори аутсайдер на отбора успява да победи значително по-силен от него играч. В повечето случай причината за това е огромната мотивация на дадения отбор за победа, тъй като когато има голям риск за загуба, могат да се появят истински супер сили.
– Атмосферата в отбора. Разбира се е доста трудно да се прецени това, каква атмосфера цари в колектива, но все пак ако сте фен на даден спорт, тогава ще имате някакви наблюдения над играчите и тяхното поведение.

Умението ви да правите анализ на ситуацията може само да ви помогне да спечелите добри пари от вашите онлайн залози. Това не е вроден талант, така че е важно да го развивате и да се стремите към самоусъвършенстване на анализаторските ви способности. Дори едно обикновено интервю с играч от отбора може да ви помогне затова, каква е атмосферата в отбора, така че не пренебрегвайте тази точка, ако искате да се радвате на постоянни победи при залозите ви.

Анализът на една спортна или футболна прогноза не е някаква голяма философия . Стига само да обръщате внимание на детайлите от статията . Почти всички така наречени типстъри правят подобни анализи …просто няма смисъл да си давате парите на тях , като можете да направите соствен анализ . Някои от най-добрите сайтове с сверата на спортните прогнози bulbetting.com i 1x2tipster.eu изготвят прогнозите си именно спрямо тези фактори .

Може да опитате да изготвите само прогнозата си ,а след това да я заложите в ЕФБЕТ (сайтът с най-високи коефициенти) или в УИНБЕТ (сайтът с най-добрият кеш аут)

Вашият коментар