В кой букмейкър да играем? Онлайн Залози

Ако сте взели правилното решение и вие да се включите в света на спортните залози в частност интернет и  онлайн залози , тогава е важно сега да решите и на кой букмейкър искате да се спрете. От често практична гледна точка това може би няма значение за вас точно сега, но все пак е добре да знаете по какво си приличат те, както и имат ли големи различия.

Днес сме решили да направим кратко сравнение на трите най-разпространени букмейърски къщи у нас – Ефбет ,  Бетфеър. Ако трябва да говорим в цифри, ще добавим, че началния бонус при Ефбет е най-голям, а именно 110 лева, .  при Бефеър – 100 евро за борсата и 30 евро за спорта. Важно е обаче да вмъкнем една съществена подробност и разлика.

И при трите букмейкърски кантори поддръжката е на високо ниво, тоест ще можете по всяко време на деня да попитате нещо, ако не ви е ясно. Начините за връзка са много – съобщение в реално време, чрез имейл, както и по телефона. Само при Ефбет имаме възможност и за скайп разговор, но това в никакъв случай не може да бъде наречено голям плюс, въпреки че нямаше как да не го споменем.

Секцията Live онлайн залози е активна и при трите букмейкъра, така че и в това отношение нещата са сходни. Бетфеър може смело да бъде наречена иновация, тъй като в момента само при нея има раздел тип Борса. Това е нещо различно и дори Ефбет не предлагат подобно нещо. При нея също можете да правите онлайн залози на живо, като по време на самата Live среща ще имате достъп до подробна статистика, която да ви улесни.

В заключение ще добавим, че основната разлика между Ефбет  , Бетфеър е в интерфейса. Тук еднозначно мнение кой сайт и кой букмейкър е по-добър не можем да ви дадем. Нашият съвет е просто да се разходите в онлайн букмейкрсите кантори и да решите кой от тях ви е по-удобен и приятен за работа. И помнете, залагайте разумно и с удоволствие!

Вашият коментар