Онлайн залози в букмейкърските кантори

И така, ако сте решили че и вие искате да се включите в голямото букмейкърско семейство, започвайки да правите онлайн залози, тогава е важно да знаете как точно става това.

1. Избирате си спорт

Първата ви задача е да изберете спорта, на който искате да правите спортни прогнози и нашия съвет е да се спрете на този, от който разбирате най-много, за да може да знаете поне правила му.

2. Избирате първенства

Следващата ви задача е да изберете първенството, както и да решите дали ще слагате предварително или само на мачовете, които се играят в момента, тоест така наречените Live онлайн залози. В повечето сайтове ще можете да направите ваша си селекция, тоест като изберете лигата, която ви интересува. Освен това, можете да избирате и на какъв изход от мача желаете да залагате.

3.Избирате си букмейкър

Повечето букмейкъри имат сходен интерфейс и са сравнително лесни за ориентиране . Ние препоръчваме следните букмейкъри :

 

БОНУС ЛИНК ЗА ЕФБЕТ   ( при регистрация през този линк – 100 лв бонус + до 200 лв всеки месец  + с вече работещ кеш аут)  9283 -промо код

След като сте се изяснили с тези неща, можете смело да маркирате изходите от спортните събития, на които сте решили да слагате пари. Те съответно автоматично ще отидат във така наречения фиш. Възможностите ви след това са няколко, тоест дали ще изберете само един изход от събитието или ще се спрете на няколко възможни развръзки на мача. В страничната част ще можете да видите често предложения и за други възможни варианти.

4. Просто залагате и се наслаждавате на мачовете

И така, след като вече сте прехвърлили вашите залози във фиша ви, ще имате богат избор от възможности. Това означава, че ще можете да направите така наречените единични или пък да се спрете на комбинирани залагания. Гледайте и винаги коефициента, за да сте наясно и с това, каква може да е печалбата ви, ако познаете резултата. Последната и може би най-лесната стъпка е тази, а именно трябва просто да потвърдите залога си. После просто изчаквате края на мача и ще разберете дали печелите или не.

5. Правилно разпределяте банката си

Съветваме ви да не правите агресивни онлайн залози, особено ако сте нов играч. Това значи че сумата, която слагате трябва да е 1-2 % от банката ви , а ако сте по-напреднали, тогава можете да го увеличите до 3-5% максимум. Само така ще можете да правите стабилни печалби, защото в противен случай рискувате бързо да загубите парите си и да фалирате след грешните спортни прогнози.

Tagged with:

Вашият коментар