На кои спортове е най-добре да залагате?

Новите играчи често правят онлайн залозите си просто заради самия процес или казано един вид просто заради спорта. Често дори можете да видите следната картина, а именно как новите играчи слагат на спорт, в които дори и правила не знаят, а за стратегии и анализ на събитията дори няма да говорим. Това са просто пари хвърлени на вятъра, така че ако искате да печелите и то наистина добре, ще трябва да изберете тези спортове, които са ви интересни и ги следите.

Най-добрият спорт при онлайн залозите

Разсъждавайки над това как точно да увеличат печалбите си, младите и все още зелени играчи често решават, че могат да изиграят букмейкърската кантора и от първия път да вземат големите пари. Най-добрата стратегия, с която можете да започнете е да се спрете именно на този спорт, от който разбирате наистина добре. Някой от вас са фенове на мачовете, други на тениса, а трети на бейзбола. Всички имат различни интереси в това отношение, така че не се водете от масовото мнение на кой спорт да се спрете. Вие сами си преценете това и ви уверяваме, че така много скоро ще видите резултат от това.

Във всяка букмейкърска кантора работи цял отбор от анализатори, като всеки от тях се специализира в определено направление и спорт, така че ако смятате че по някакъв начин изходът от събитията може да бъде изопачен, тогава това е просто наивно. Принципите на формиране на коефициентите е приблизително еднакъв за всяко спортно събитие, но с малки изключения. Именно затова можем да добавим и това, че печеливши и губещи спортове няма. Всичко тук е строго индивидуално за всеки играч.

Залози на популярни спортове

Печалбата на играча в голяма степен зависи от маржата на букмейкъра. Колкото тя е по-малко, то толкова по-стабилни са вашите шансове за печалба. В по-голяма част от случаите маржата в кантората зависи от популярността на спорта и самото спортно събитие. Като пример ще ви дадем това, че при футболните срещи от първенствата маржата е по-малка, но пък така шансът ви за печалба е по-голям. Ако обаче правите вашите онлайн залози на по-малко известните събития, тогава играчите сами си усложняват ситуацията, тъй като при тях маржата винаги е голяма и от тях не можете да имате стабилни доходи.

Сред опитните играчи и хората, които редовно слагат на събития трудно можете да срещнете такива, които хаотично правят това без да анализират преди това ситуацията и шансовете за печалба. Ето затова всеки един новак в това дело е важно в началото на своя път към сигурните печалби да се определи с това на кои спортове иска да прави онлайн залозите си  и да отделя повече внимание именно на тези срещи. Най-добрият залог за всеки играч е различен и тук не можем да ви дадем точната рецепта за печалба, защото тя е индивидуална!

Нашите предложения за най-добрите букмейкъри са :

 

БОНУС ЛИНК ЗА ЕФБЕТ   ( при регистрация през този линк – 100 % do 200 лв )  9283 -промо код

 

Tagged with:

Вашият коментар