Какво е система Martingale (Мартингейл) ?

Martingale (Мартингейл) е може би най-известната система в хазартната индустрия . Тя се свежда до това да залагате фиксирани суми докато не претърпите загуба . В момента в който допуснете загуба на залога удвоявате сумата на залога ,докато не спечелите . Най-използвана е при игра на рулетка ,но може да се използва и със същия успех в спортните залози .

 Пример при Рулетка с Martingale (Мартингейл)

Залагате 2 лв на червено – губите

Залагате 4лв пак на червено – губите

Залагате 8 лв на червено – печелите

След като последния залог излезе вие сте на печалба от два лв (имате 16 лв печалба – 14 те ле направени залози ) … По този начин стига да имате достатъчно висока банка може да направите и 20-3-50 неуспешни залога и с последния който е печеливш да избиете всички губещи до момента и да сте на печалба . Може да тествате тази ситема в сайтовете ,където има рулетка на живо – Това са ЕФБЕТ   и УИНБЕТ 

 

Пример за Мартингейл при Спортните залози

Избирате си среща с около 2 коеф …Примерно даден отбор от средна класа да направи над 2.5 гола в мача …Дори да имате 1-2-3-4 неуспешни опита с този отбор – той все ще направи над 2,5 гола и ще излезете на печалба …Същата схема може да се тества и примерно да завърщи наравно даден мач.

Пример : Залагаме Фулъм да завърши Х даден мач с 2 лв (3.00 коеф )

– Първи залог 2 лв  губи

– Втори залог 4 лв губи

– Трети залог 8лв губи

– Четвърти залог 16 лв печели

Отборите от средата на класирането в дадените лиги доста често правят хиксове … Така че може идеално да се възползваме от системата Мартингейл в леко променен вариант за спортни залози …

Сметката от горния пример : При последния залог имаме печалба 16 лв х 3.00 коеф = 48 лв – 30 лв за 4 те залога + 18 лв чиста печалба .

Хубави сайтове за спорт и спортни залози са ЕФБЕТ И УИНБЕТ

Вашият коментар