Как да изберем спортен бонус от онлайн букмейкър?

Изборът на подходящ спортен бонус от сайт на онлайн букмейкър, трябва да бъде обмислен. Не е важно да се хвърляте върху всяка срещната оферта, защото Ви се дават допълнителни пари. Трябва да опознаете правилата на бонуса, за да разберете, защо той Ви се дава и каква е скритата уловка. По-долу Ви даваме няколко важни съвета за избора на подходящия бонус. 

Запознайте се с условията към бонуса

 

Днес можете да намерите различни стартови бонуси за първи депозити в букмейкърските сайтове. Така например, в букмейкърския уебсайт на Ефбет се предлага начален бонус за спорт от 100% върху депозираната сума. Много е важно да разберете, че този бонус не се дава безвъзмездно, Вие трябва да го превъртите, за да получите достъп до тегленето на печалбите, които сте реализирали чрез използването на премията, която компанията е отпуснала за вас. 

Някои букмейкъри като Уинбет, Палмс Бет, Ефбет, Бет365 и прочие, искат да заложите бонус сумата + размера на депозита по няколко пъти на спортни събития, за да получите право на теглене от сметката си. Освен това имате и срок, в който трябва изпълните това условие. Ето защо, четете внимателно правилата на офертите и ги следвайте неотлъчно, за да успеете. 

Какво представлява спортен бонус без депозит?

 

Към актуалния момент българските букмейкъри не предлагат бонус без депозит, но нищо чудно и това да се случи в скоро време. Обикновено, големите компании пускат бездепозитни бонуси, за да привлекат клиенти. В световен мащаб има немалко букмейкърски къщи, които са готови да Ви предложат такъв тип оферта. Не си мислете, че има уловка, просто така Ви печелят като клиент, а след като сте изразходвали бонуса, ще трябва да залагате със собствени пари. Все пак следете сайта на WINBET ,където доста често пускат такива.

Други бонуси

 

Хазартните оператори предлага бонуси и за своите редовни клиенти. Освен стартов бонус от Efbet, можете да получите бонус за презареждане, след като вече сте се регистрирали в сайта. Има и специални промоции свързани с отделни мачове, игри, видове залози и така нататък. Преди да започнете да играете в даден сайт, потърсете подробна информация за бонусите. 

Вашият коментар