Кои букмейкъри предлагат виртуални спортове (виртуалки)

Все още хората знаят малко за така наречените  виртуални спортове. Това са тези спортни игри и състезания, които се генерират от компютър и имитират реалните надпревари. Залагащите могат да гледат картина от избран спорт, който е пресъздаден чрез компютърна анимация и звукови ефекти, така че да се доближи по реализъм към истинските игри. Така например, можете да залагате на любими футболни отбори, но резултатът е плод на софтуер, а не на истински играчи. 

В наши дни има няколко букмейкъра в България, които предлагат виртуални залози. Това са Efbet, Winbet, Bet365 и Palms Bet. Има най-различни дисциплини, сред които футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания или състезания с хрътки. В някои платформи е добавен тенис на маса или бой с петли. Разнообразието е голямо, а коефициентите се доближават до тези при истинския спорт. И тук също може да се избират различни опции за залози или пазари. 

В световен мащаб всички известни международни сайтове за залози имат секция с виртуални спортове, като например 1xBet, Megapari, 22Bet, Bwin и така нататък. Просто този вид компютърно възпроизведени игри станаха любима на широката публика, тъй като хората могат да залагат по всяко време, без значение от сезона и наличието на реални спортни събития. 

Най-богатата платформа за виртуални спортове и  залози в България, е тази на Winbet, тъй като в сайта има не един, а цели два раздела с виртуален футбол, тенис, надбягвания с коне и прочие. Коефициентите са високи, а забавлението е гарантирано от майсторски направените игри. 

В обобщение за виртуални спортове …

Ако ви липстват виртуалните мачове ,които бяха хит в пунктовете на Еврофутбол , то непременно тествайте богатите на виртуални спортове сайтове на ефбет или уинбет .

 

Ако до този момент не сте се сблъсквали с виртуалните залози, можете да го направите. Не мислете, че тук може да има някаква манипулация на системата. Всичко се определя от алгоритъм и резултатите са напълно случайни. Няма изявени фаворити, както и обявени аутсайдери. По-слабите побеждават по-силните и обратното. Успехът Ви зависи най-вече от късмета, който имате, а ако той е с Вас, то тогава ще постигнете наистина отлични печалби. 

Вашият коментар