Какво е система Heinz ( Хайнц) ?

Какво е система Heinz ( Хайнц) ?

Система Heinz ( Хайнц) –  това е системен залог, състоящ се от масивните 57 залога за 6 събития. Какви са тези? Както можете да видите в таблицата по-долу, те са 10 двойни, 20 тройни, 15 четирикратни, 6 петкратни и една шестократна. Може успешно да я тествате в Ефбет и Уинбет

Номерата на системата Хайнц Залог
Брой събития Комбинации Общи залози Печеля
6
57
57 х на залог
Като се започне от две точни прогнози

Общият ни залог ще бъде равен на 57 пъти този на единична селекция: ако приемем, че поставяме £ 1 на залог, общата сума на пасива ще бъде £ 57. Голямото нещо при този залог е, че започвате да виждате възвръщаемост след две правилни прогнози! Това е доста голям залог, така че бихме казали първо да проверим Супер Янки или Трикси за някаква практика.

Как работи залогът или система Heinz ( Хайнц)?

Сега се обръщаме към въпроса как работи залогът на Хайнц? Първо ще ви предоставим теоретичен пример, а след това реален, с реални събития и шансове, така че да можете да видите как нашите обяснения са релевантни в реалния живот.

Пример: система Heinz използва 6 събития за формиране на залога. Това може да е от футбол или крикет например. Игрите, които избрахме, са представени по следния начин: A срещу B, C срещу D, E срещу F, G срещу H, I срещу L и M срещу N. Предвиждаме, че A, C, E, H, L и N ще спечелят. За да започнем да виждаме възвръщаемост, всичко, от което се нуждаем, е A и C да спечелят. Въпреки това, колкото по-правилни прогнози влязат, толкова повече печалба ще направим.

Система Heinz ( Хайнц) и Футбол

Можете да използвате системен залог за много спортове или дори да комбинирате различни спортни събития заедно. Въпреки това залогът на Хайнц и футболът са фантастично дуо и са просто най-добрите, когато се използват заедно. Това е така, защото футболните игри обикновено гарантират по-добри средни коефициенти в сравнение със спортове като ръгби . С толкова високи коефициенти в игра понякога е възможно да видите възвръщаемостта на първоначалния си залог, след като получите само две прогнози правилни. В допълнение, залагането на равенството може да се използва, за да се използват коефициентите и да се получат значителни печалби

Пример за залог или система Heinz ( Хайнц)

Сега ще ви дадем пример за Heinz ( Хайнц), използван в реални мачове, с действителни коефициенти заложени в Ефбет . Надяваме се, че това може да помогне да се хвърли малко повече светлина върху това как работи тази система и каква е ползата от нея. Избрахме да използваме залог от шест мача в Ла Лига . Решихме да инвестираме £ 10 на залог, което означава, че общият ни залог ще бъде (£ 10 × 57) £ 570.

Това означава, че трябва да възстановим тази сума, преди да видим печалба. В таблицата по-долу можете да намерите игрите, на които залагаме, със съответните им коефициенти и нашите селекции.

Нашият тест за залога на Хайнц
Избрани мачове Нашата прогноза Цитат „1“ Цитат „X“ Цитат „2”
Атлетик Билбао – Реал Сосиедад
2
2.80
3.25
2.45
Барселона – Уеска
1
1.62
3.80
5.25
Селта – Алавес
1
2.30
3.10
3.20
Хетафе – Гранада
х
2.45
3.00
3.00
Реал Мадрид – Осасуна
1
1.44
4.60
6.25
Реален Бетис – Севиля
1
2.05
3.30
3.60

Ако Реал Сосиедад и Барселона победят, но всички останали не, ще предположим само два резултата верни. Това е минимумът, от който се нуждаем, за да започнем да възстановяваме малко пари. Това съответства на 10 × 2,45 × 1,62 = £ 39,68. Далеч от първоначалните ни £ 570.

Най-добрият сценарий е, ако имаме всички резултати правилни. От първоначалните £ 570 щяхме да получим мамут £ 8 740,36 в замяна. Това е доста хубава сума и такава, която много от нашите читатели използват успешно . Нещо ни подсказва, че няколко от вас сега ще искат да играят система Хайнц! Може да тествате тази ситема в Ефбет .

Заключение

Heinz ( Хайнц) системата е една отлична система за спортни залози ,която подсигурява вашия залог .Разбира се е добре внимателно да подходите към нея заради високите залози които трябва да правите с нея ,но добрите печалби тук си струват риска .Най добрият сайт за тази ситема е ЕФБЕТ И УИНБЕТ .

Вашият коментар