Какво е система Голиат (Goliath)

Ако по-сериозно се занимавате със залагания, отколкото просто с непринуден фиш от време на време, тогава тази страница е за вас. Ще говорим за залагането със  система Голиат (Goliath),  това е залог или система за спортни залагания, която ще ви позволи да правите почти 250 комбинации от залози едновременно. Не се притеснявайте, освен някои основни математически умения, това е лесно разбираемо! Ще откриете, че можете лесно да използвате тази система и с малко късмет да спечелите големи печалби .

Какво е залог или система Голиат (Goliath)?

Ще започнем с отговора на въпроса какво е залогът на Голиат? Ако сте прочели някоя от другите ни страници за системни залози, ще ви стане ясно, че това е залог, състоящ се от множество видове залози от различни събития. В този случай цифрите са наистина големи: има 247 комбинирани залога за 8 събития. Всяка комбинация изисква залог, така че ще трябва да внимавате колко искате да инвестирате, защото дори само при £ 1 на залог, общият залог е еквивалентен на £ 247. Това е за хора с големи банки ,които искат да печелят много !

Номерата на системата Goliath System
Брой събития Комбинации Общи залози Печеля
8
247
247x на залог
Като се започне от две точни прогнози

В таблицата по-долу обобщаваме характеристиките на залога на Голиат и както можете да видите, тази система е масивна: тя се състои от 28 двойни, 56 тройни, 70 четирикратни, 56 петкратни, 28 шестократни, 8 седемкратни и осемкратна. Положителната новина е, че подобно на Heinz , вие вече започвате да печелите пари с 2 точни прогнози. От общо 8 това не е много. Разбира се, няма да си върнете първоначалния  залог, само с две познати , но ще имате шанс да минимизирате залога си .

 

Залогът на Голиат (Goliath) и футбол

Както ще видим в следващия раздел, един от най-добрите начини за използване на зизползването на система Голиат (Goliath) е залагането на футбол . Това не означава, че не можете да играете на спортове като конни надбягвания , но поради непредсказуемостта на футбола и добавения елемент на равенство се предлагат най-добрите коефициенти за футбол. Това означава, че можете да генерирате повече печалба от по-малко правилни прогнози. Това е особено уместно за огромна система като Голиат. Най – добре може да я ползвате в Ефбет заради високите коефициенти там .

 

Пример за залог или система Голиат (Goliath)

Сега знаем как работи системата Голиат, време е да се обърнем към практически пример за залагане на Голиат с реални мачове и коефициенти. За да демонстрираме връзката между системата и футбола, избрахме някои игри от Лига 1 и заложихме в Ефбет .

В таблицата по-долу можете да видите обобщение на нашия фиш за залози. Решихме да излезем с огромен бюджет и избираме £ 5 на залог, което възлиза на огромна първоначална инвестиция от £ 1235.

Нашият тест за залагането на Голиат
Избрани мачове Нашата прогноза Цитат „1“ Цитат „X“ Цитат „2”
Сейнт Етиен – Нант
2
4.33
3.90
1.78
Лион – Лил
1
1.28
5.50
6,90
Анже – Кан
х
2.65
3.40
2,70
Гингам – Ница
х
2.60
3.40
2,70
Монако – Монпелие
1
1.85
3.80
4.10
Ним – Амиен
1
1.90
3.90
3.75
Тулуза – Дижон
1
1.85
3.70
4.20
Страсбург – ПСЖ
1
7.25
5.00
1.40

За да си върнем сумата, която заложихме, наистина имаме нужда от няколко резултата, за да получим 5, със сигурност ще имаме поне равностойност.

Трябват ни само две прогнози, за да започнем да виждаме възвръщаемост, да кажем, че игрите с Angers и Nice идват както е предвидено (а останалите не), които все пак ще донесат само възвръщаемост от £ 57,80, което не е много в голямата схема от нещата. Дори да е така, да кажем, че първите три мача от фиша сме сгрешили, но останалите влизат правилно, ще вземем печалба 1,381,74 паунда, като нетната печалба е 146 паунда. Така че, виждате, че е лесно да започнете да печелите.

В следващата ситуация ще мислим още по-позитивно и вместо това, да приемем, че всички наши прогнози са се сбъднали. Да, понякога се случва! В този момент говоренето за това колко печелите става наистина вълнуващо. Ще ви спестим всички сложни изчисления, добавяния и изваждания (можете да ги проверите на всеки онлайн калкулатор на коефициенти), като всъщност това, което наистина има значение, е общата сума. Е, с първоначалната инвестиция от 1235 британски лири, това ще ни остави печалба от сензационните 34 596,68 британски лири. Доста добра печалба !

Заключение

Нашата страница в използването на система Голиат (Goliath) приключва. Обяснихме всички характеристики на този залог Тя е чудесен вариант за хората с големи банки . Потенциалните печалби, които понякога възлизат на над 30 пъти първоначалния залог, са просто смайващи. Защо не опитате късмета си с онлайн букмейкъра, избран в полето по-долу?

Вашият коментар