Какво е система Янки (Yankee)

Какво е залог или система Янки (Yankee)

Ще започнем с отговора на въпроса, какво е залог на Янки (Yankee)? Това е режим на залагане, чието име произлиза от Съединените щати, поради това, че е измислено и усъвършенствано там. Това е залог, състоящ се от 11 комбинации от 4 събития. Комбинациите са 6 двойни, 4 тройни и акумулатор с четири селекции или четирикратно. В таблицата по-долу можете да намерите лесно обобщение.

 

Номерата на системата за залагане на Янки
Брой събития Комбинации Общи залози Печеля
4
11.
11x на залог
Като се започне от 2 точни прогнози

 

Както е показано в таблицата, има 11 залога, за които ще отговаряте: ако заложите £ 6, общата инвестиция ще бъде £ 66. Можете да спечелите от две точни прогнози, точно като системата Trixie . Разбира се, печалбите ще бъдат по-големи, ако получите повече правилни прогнози! Тази система може да се залага в сайта на Ефбет

 

Янки (Yankee) залог и футбол

Повече от вероятно е, че тези, които четат тази страница в залагането на Yankee, са главно футболни фенове и обикновено това е първият спорт, за който се сещате, когато искате да имате пънт. И така, ще искате да знаете дали този тип система и футболни залагания се разбират добре? Отговорът е абсолютно.

Всъщност футболът е идеален за този тип залог, главно благодарение на по-високите коефициенти, които се предлагат средно в сравнение с други спортове. Това означава, че можете да получите добра стойност за нашия залог. На практика това означава, че можете да изберете два по сигурни мача, в които сте сигурни, че ще спечелите (като застраховка), и след това да сложите още два по-несигурни мача с по-висок коефициент , за да увеличите потенциалните печалби.

Пример за залог Янки (Yankee)

Нека да преминем към истински пример и да видим обясненията на Yankee в действие, по-специално чрез четири европейски мача.Залагаме в Ефбет заради по-високите коефициенти . Решихме да запазим залога на нашия залог на £ 5. Следователно ще трябва да инвестираме £ 55, разпределени в 11 залога, свързани с четирите избрани мача. Вижте ги в таблицата по-долу.

Нашият тест за залог на Янки
Избрани мачове Нашата прогноза Цитат „1“ Цитат „X“ Цитат „2”
Реал Мадрид – Леганес
1
1.40
5.25
8.00
Херта Берлин – ФК Байерн
2
6.50
4.33
1,55
Монако – ПСЖ
2
13.00
6.50
1.25
Тотнъм – Челси
х
2.80
3.50
2.60

Ако и Реал Мадрид, и ФК Байерн спечелят, но Монако държи ПСЖ до равенство и Челси получи една над Шпорите, това ще означава, че имаме две правилни прогнози, което съответства на една двойна. В този случай печалбата ни ще бъде 5 × 1,40 × 1,55 = £ 10,85. Като се има предвид, че инвестирахме £ 55, това представлява значителна загуба.

Ако обаче Челси направи равенство, щяхме да ударим 3 дубъла и тройно и печалбите ни ще се увеличат драстично: 10,85 + 5 × 1,40 × 3,50 + 5 × 1,55 × 3,50 = 10,85 + 24,50 + 27,12 = £ 62,45, плюс 5 × 1.40 × 1.55 × 3.50 (£ 37.95), общо за £ 100.42. Вече виждате колко голяма може да е разликата от един резултат.

Ако всички резултати влязоха, тогава щяхме да ударим джакпота. Вижте какви биха били потенциалните печалби:

Нетната печалба в Ефбет е повече от четири пъти първоначалната инвестиция. Това е нещо, което трябва да вземете под внимание при следващия си удар.

Заключение

Ако сте имали някакъв страх или притеснения относно използването на тази система, надяваме се, че примерът за залагане на Yankee за футболни залагания изчиства всичките ви съмнения. В крайна сметка бихме казали, че практиката прави перфектни. Ако искате да опитате силите си в използването на тази система, можете да опитате с букмейкъра, намерен по-долу.

Вашият коментар