Кои са най-печелившите стратегии за залагане ?

Системи или стратегии за залагане (известни също като „ формули за залагане “) работят, като предоставят на залагащите инструкции, които да следват, за да максимизират печалбите и да намалят загубите. Някои работят, като залагат повече, когато печелите, докато други работят, като залагате по-малко, докато губите. Нашият екип успя да тества  някои от най-популярните стратегии за залагане ,като на всяка от изброените долу стратегии тествахме определени суми .

Може да тествате тези стратегии за залагане в почти всички букита в булгария . Ефбет ( като сайта с най-високи коефициенти ) или УИНБЕТ (сайтът с най-добър кеш аут )

Видове стратегии за залагане :

Стратегия за залагане А: Заложете всичко

Тази система включва да заложите целия си баланс на всеки залог. Предимството е, че ако спечелите, печелите големи. И обратно, ако загубите, губите всичко.

Стратегия за залагане Б: Мартингейл система

Системата Martingale ви удвоява залога след всяка загуба, така че първата победа да възстанови всички предишни загуби плюс печалба, равна на първоначалния залог. Например, да речем, че сте започнали със залог от $ 100 и да загубите. След това щяхте да удвоите залога си и да продължите да удвоявате всеки залог, докато най-накрая спечелите ($ 100, $ 200 и т.н.). Докато стигнете петия си залог, ще рискувате $ 1,600. Стратегията на Мартингейл за залагане се смята за сигурно нещо, тъй като хазарт с неограничен банкрол в крайна сметка ще спечели.

Експоненциалният ръст на залозите с цел покриване на загуби в крайна сметка ще фалира всички комарджии, които използват тази система, тъй като никой няма неограничен банкрол. Също така, всяко казино или спортна книга има лимит за залагане на сумата, която ще приеме, която почти сигурно ще бъде достигната, преди комарджията да спечели.

Стратегия за залагане C: Залагания с фиксирана сума

Тази система изисква да залагате фиксирана сума за всеки залог. В нашия случай това е $ 100. С 55% вероятност за печалба този метод означава, че няма да загубите целия си баланс бързо, но също така означава, че шансът ви да загубите ще бъде бавен, но сигурен.

Стратегия за залагане D: Пропорционално залагане

Пропорционалните системи за залагане изискват залагане на част от вашата банкрол и след това увеличаване на вашите залози със същия процент след всяка печалба.

Например, ако имате банкрол от $ 1000 и залагате 10%, бихте заложили $ 100 за първи път. Ако спечелите, ще добавите печалбите си и ще намерите 10% от новия си сбор за следващата залагане. Например, ако спечелите $ 200, ще добавите това към $ 1000. След това изчислявате 10% от $ 1200, което е $ 120.

Това означава, че печалбите се увеличават по-бързо, отколкото в системата с фиксирани залози, а загубите се забавят.

Стратегия за залагане Е: Последователност на Фибоначи

Използвайки тази методология, ще увеличите залозите си в последователност на Фибоначи . Последователността на Фибоначи са числа в следната последователност:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, …

По дефиниция първите две числа в последователността на Фибоначи са или 1 и 1, или 0 и 1, в зависимост от избраната начална точка на последователността и всяко следващо число е сумата от предишните две.

Като пример, нека кажем, че първият ви залог е $ 100 или 1 единица. Ти загуби. След това правите втория си залог, също $ 100 или 1 единица. Отново губите. Направете своя трети залог, $ 200 или 2 единици. Сега печелите. Така че се премествате надолу с 1 единица до $ 100 или 1 единица.

Този метод има подобни недостатъци като системата на Мартингейл, но намалява колко бързо се увеличава залогът, ако сте в губеща серия, както и намалява скоростта, с която печелите.

Кой е най-печелившият метод за залагане?

И победителят е…

  1. Стратегия D: Пропорционално залагане – $ 19 275
  2. Стратегия В: Залагания с фиксирана сума – $ 6 600
  3. Стратегия Е: Последователност на Фибоначи – $ 0 (отпадна на залог 81)
  4. Стратегия Б: Мартингейл система – $ 0 (уловени на залог 81)
  5. Стратегия А: Заложете всичко – $ 0 (заложено на залог 2)

Стратегия D, пропорционалната система за залагане,  доведе до най-големи печалби, като спечели 19 275 долара след 500 залога. Това има смисъл, тъй като пропорционалното залагане има естествено математическо предимство пред останалите системи за залагане. Може да я тествате в сайта на ЕФБЕТ или УИНБЕТ .

Вашият коментар