Топ 5 стратегии за футболни залoзи през 2021 година

стратегии за футболни залoзи

През 2021 г. имаме късмета да имаме света на футбола на една ръка разстояние. В резултат на това никога не е било по-лесно да залагате на спорта, който обичаме, но повечето играчи все още губят парите си. И ние сме минали по този път . Не се страхувайте обаче, тъй като през годините направихме много изследвания, за да победим системата и тук ще ви дам петте най-добри стратегии за футболни залози , които да ви помогнат и да ви донесат печалба.

5. Ползвайте система Голиат при футболни залози

Гарантирани ли са залозите на Голиат, които ще ви донесат пари Не, но шансовете ви за печалба са значително подобрени.

Пълно ревю на Система Голиат .

Традиционно залогът на Голиат се основава на осем селекции – нека го наречем осем отбора, за да спечелят. Обикновено в този сценарий ще получите осемкратен акумулатор, но като използвате опцията Goliath, вашият залог е разделен на 247 различни резултата. Тези 247 селекции покриват всяка възможна комбинация от двойки до осемкратна победа. Като такъв вашият залог се умножава, така че 10p залог всъщност ще ви струва £ 24,70.

Въпреки че това е драматично увеличаване на залога, само две селекции, които влизат, ще ви донесат някакви постъпления (не непременно печалба), въпреки че шест от осемте ви селекции са грешни. Колкото повече от вашите селекции са правилни , толкова повече печелите и възвръщаемостта може да бъде огромна. Това е последната точка, поради която вашите футболни познания и изследвания все още са жизненоважни.

ИЗПРОБВАЙ СИСТЕМА ГОЛИАТ 

2. Залагайте на еденични залози

Макар залозите тип колонки да са най-използваните в света на залагането ,шансът да излезете на печалба от тях е твърде малък . Професионалистите винаги залагат на еденични залози ( сингъл) .

Разбирането на стратегията за единичен залог е от основно значение за успеха на спортните залагания.

Независимо от вашия банрол или толерантност към риска, единичен или прав залог е най-добрият начин да залагате на спортни събития.

За тези, които сериозно се занимават с печалба, избирането на правилните игри и залагането им поотделно е изпитаната във времето формула за печалба. Еденичния залог е сред най – добрите стратегии за футболни залoзи .

За да се успешни при сингъл залозите изберете букмейкър с максимално високи коефициенти ( препоръчваме ви ЕФБЕТ )

3. Арбитражно залагане

Арбитражното залагане вероятно е нещо, за което сте чували, но може би никога не сте вярвали, че е възможно. Позволете ми да ви уверя, че то е напълно възможно . Ще спечелите печалба за нула време. Арбитражните залози са фокусирани върху използването на вариациите в коефициентите в различните букмейкъри. Всеки букмейкър прилага свой собствен статистически подход за определяне на коефициенти за събитие. Трябва да имате регистрации в два букмейкъра  ( препоръчваме Ефбет или УИНБЕТ ) .

В резултат от време на време ще намерите игри, при които и двата резултата се оценяват по начин, който обещава печалба – независимо кой печели. Нека да разгледаме пример за равенство без залог от предстоящите състезания от Лига 1, използвайки формата на десетичните коефициенти:

Съндърланд за победа е на цена 1,53 В УИНБЕТ , докато Bristol Rovers са на разположение в 3,10 с ЕФБЕТ. Като коригирате стратегически залозите си, можете да гарантирате печалба:

£ 66,95 залог * 1,53 = £ 102,43

£ 33.05 £ залог * 3.10 = £ 102.46

Това означава, че разходите ви са комбинирани £ 100 с минимална възвръщаемост от £ 102.43; възвръщаемост на инвестицията от близо 2,5%. Не звучи много, но това е банкер за печеливша възвръщаемост, докато ще намерите и по-привлекателни залози, докато проучвате възможностите. Възвръщаемостта от 2,5% за следобедна работа също е малко по-висока, отколкото би платила банка.

По – добро обяснение какво представлява Арбитражното залагане или сигурния залог

2. Съчетани залагания

Съответстващите залагания ви гарантират печалба. Интересувате ли се? Така си помислих. И така, как работи? Вероятно ще сте наясно с всички безплатни оферти за залози, рекламирани от многото букмейкъри. Е, съвпадащите залагания работят само когато е наличен безплатен залог.

– Първо,  трябва да намерите безплатен залог – повечето букмейкъри ги предлагат при регистрация. Примерно ТУК или ТУК .

– Второ е намиране на подходящо събитие, на което да заложите; ще ви трябва нещо, което няма явен фаворит. Това е случаят да използвате безплатния си залог, за да подкрепите победител, като същевременно използвате уебсайта за обмен на залагания, за да „поставите“ срещу отбора, който сте подкрепили. Залогът просто казва, че мисля, че отбор X няма да спечели, като по този начин покрива загуба и равенство. Вече имате покрити и трите резултата.

Разбира се, трябва да изчислите съответния залог, за да внесете, докато вашата сума в риск – наречена непроменена отговорност – е по-висока от залога, тъй като е необходима за покриване на потенциални загуби поради начина на работа на борсите за залагания.

Не се притеснявайте обаче, защото печалбата е гарантирана! Нека разгледаме един пример:

Днес Килмарнок приема Дънди Юнайтед. Вашият безплатен залог, който в този случай ще бъде чрез ЕФБЕТ , е да подкрепите домакините, т.е. мисля, че Килмарнок ще спечели. Коефициентът е 2,30. Можете да заложите, т.е. мисля, че Килмарнок няма да успее да спечели със УИБЕТ на 2.42.

£ 10 безплатен залог * 2.30 = £ 23 – £ 10, тъй като залогът не се връща = £ 13

Поставете £ 5,42 * 2,42 = £ 13,12 (вашата отговорност е £ 7,70, разликата между £ 13,12 и £ 5,42, колкото е залогът на бейкърите).

Ако вашият „заден“ залог спечели, вие правите печалба от £ 13.00 от ЕФБЕТ, но губите £ 7.70 от залога наУИНБЕТ, т.е. сте спечелили £ 5.30. Ако обаче Kilmarnock загуби или завърши наравно , тогава не печелите нищо от страна на ЕФБЕТ, но спечелете печалбата си от УИНБЕТ на £ 5.42 .

Единственото друго нещо, което трябва да имате предвид, е, че повечето безплатни залози изискват да направите квалифициращ залог.

1. Критерий Кели (стратегии за футболни залoзи)

На първо място в нашия списък с най-добрите стратегии за футболни залози е методът на Кели Критерий. Това е техника, която се използва от десетилетия след десетилетия, като подходът се използва предимно при търговия на фондови пазари. За щастие можете да следвате същите стъпки за футболни залагания. Преди да се потопим в въпроса „как“, трябва да подчертая, че проучването на вашите залози е важно с тази стратегия, защото ще се опитвате да определите вероятността за печалба.

По същество ще имате набор от пари, посветени на залаганията – това обикновено се нарича банкрол (банка) . Въз основа на комбинацията от действителна вероятност и коефициенти, които предлагаме, методът на Критерия на Кели ще ви каже колко от вашия банкрол да заложите. Колкото по-голяма е вариацията между вероятността и шансовете, толкова повече ще заложите. Логиката повелява да прецизирате какво предлагат букмейкърите и като такива ще ги победите в дългосрочен план. Нека да разгледаме как работи, като използваме връзката на Лигата на нациите между Словакия и Чехия в Ефбет или Уинбет

След като определите вероятността си, трябва да изчислите „наслагването“ или стойността на коефициентите.

Ако искате да подкрепите Чешката република и те имат вероятност от 40% срещу коефициент от 2,70, тогава стойността ви се изчислява като:

(Вероятност * шансове) – 1

(0,40 * 2,70) – 1 = 0,08 или 8% стойност

Не забравяйте, че с тази стратегия залагате само там, където съществува положителна стойност. Ако вашето наслагване се върне като отрицателно, оставете залога !

Следващата стъпка е да знаете каква част от банката си  да заложите. Това се изчислява, както следва:

Наслагване / (коефициенти – 1)

0,08 / (2,70 – 1) = 0,0471 или 4,71%

Така че, при банкрол (банка) от 100 паунда, методът на Кели Критерий предполага, че трябва да заложите 4,71 паунда за чешка победа.

Направете си регистрации в Ефбет или УИНБЕТ и пробвайте някоя от тези стратегии.

 

Успех и, както винаги, залагайте безопасно!

Вашият коментар