Какво представлява залогът или система LUCKY 15 ?

Темата на тази статия е нова тенденция, на която се натъкнахме преди малко: залогът Lucky 15. Тази стратегия е производна на общата форма за залагане на Янки (yankee).

КАКВО Е LUCKY 15?

Като цяло залогът Lucky 15 принадлежи към групата на системните залози . За залог Lucky 15 трябва да намерите 4 мача, на които искате да заложите. С тези 4 мача трябва да изградите 15 различни залога: 4 единични залога (по 1 за всяка игра), 6 двойни, 4 тройни (които са 4 залагащи акумулатора с 3 мача) и 1 квади. Общо 15 различни залога, както можете да видите в списъка по-долу:

4 единични залога

Залог 1: Отбор A
Залог 2: Отбор B
Залог 3: Отбор C
Залог 4: Отбор D

6 двойни

Залог 5: Отбор A и отбор B
Залог 6: Отбор A и отбор C
Залог 7: отбор A и отбор D
Залог 8: отбор B и отбор C
Залог 9: отбор B и отбор D
Залог 10: отбор C и отбор D

4 тройни

Залог 11: Отбор A / Отбор B / Отбор C
Залог 12: Отбор A / Отбор B / Отбор D
Залог 13: Отбор A / Отбор C / Отбор D
Залог 14: Отбор B / Отбор C / Отбор D

1 четворен

Залог 15: Отбор A / Отбор B / Отбор C / Отбор D

Единствената разлика при залагането на янки е, че се добавят четирите единични залога. Като цяло залагате 15 колонки с какъвто и да е залог, въпреки че ние предлагаме да бъде еднакъв залог за всички залози.

Разбира се, вие печелите всички 15 залога само ако всички ваши предпочитани отбори печелят своите игри. Ако спечели само 1 отбор, печелите 1 залог. Ако два отбора (напр. А и В) спечелят, печелите Залози 1, 2 и 5. Ако три отбора (напр. А, В и С) спечелят, печелите Залози 1, 2, 3, 5, 6, 8 и 11.

МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ СЪС ЗАЛОЗИ LUCKY 15?

Разбира се, можете да спечелите добри пари с тази стратегия. Но за да печелите пари само с отгатване на 1 игра, коефициентът на тази игра е 15,0. По това време много от букмейкърите вече предлагат системни залози като Lucky 15. Освен в Ефбет и бет365 можете да намерите залози Lucky 15 и в други добре подбрани букмейкъри като WINBET. В нашия раздел за преглед на букмейкъри ще намерите отзиви за най-добрите доставчици на спортни залози на пазара. Много букмейкъри предлагат и специален бонус или удвояват шансовете за една игра, в случай че имате само една игра правилно.

КОИ СПОРТОВЕ СА НАЙ-ДОБРИ ЗА СИСТЕМАТА ЗА ЗАЛАГАНИЯ LUCKY 15?

Най-общо казано, можете да реализирате всеки спорт в залог Lucky 15. Въпреки това, най-често срещаните залози са футбол. За залог Lucky 15 във фигурата избрахме 4 мача от австрийската Бундеслига. Този фиш за залагане е от Ефбет и показва системен залог Lucky 15. Четирите игри се състоят от един залог, въпреки че на заден план Ефбет изчислява коефициентите и печалбите като от схемата, както е описано по-горе. Въпреки че залагаме на 4 фаворитни победи, общият коефициент е относително висок. Друго предимство на системните залози е, че сте частично защитени срещу загуби, когато само сте предположили, че 2 или 3 от 4 игри са верни.

Вашият коментар