Betfair

  • Начален бонус до 200лв
  • Кеш аут
  • Добри коефициенти
  • Разнообразни пазари
200лв Вземи бонус

Betfair е една от най-старите букмейкърски къщи в Европа . Известна е с доброто си отношение към клиентите си , разнообразието от оферти и бонуси , с които радва бъдещите и настоящите си клиенти . Има страхотни бонуси , перфектен кеш аут и много добра подредба . Коефициентите и разнообразието от пазари са на много добри ниво . От скоро има и страхотен начален бонус от 100 евро за първи депозит .

Betfair  пусна най-високият бонус в България – до 200 лв 

Сайтът хвърли ръкавицата към конкурентите си с най-високият бонус в България – до 200 лв . Бонусът е 50% от първият ви депозит . За сега офертата е валидна до края на 2018г ,  така че побързайте да се възползвате от нея .

Betfair разполага и с първата в света спортна борса , където реално можеш да търгуваш коефициенти с други играчи .

Сайтът разполага със своя собствена секция за спортни прогнози , където едни от най-големите специалисти в бранша помагат на играчите със съвети и прогнози .

Кеш аутът е един от най-добрите в света . Помага на играчите да затворят залога и да избегнат загуба на средства при неблагоприятно развитие да дадена среща .

Acce Edge  – Връща залога ви при един грешен мач 

От скоро Бетфеър пусна нова опция в своята платформа , която бързо се хареса на всички играчи . Става въпрос за функцията Acce Edge . С тази опция букмейкърът ви връща парите ако ако във вашата колонка има един грешен мач . С други думи повече няма да ви се налага да да употребявате израза „издъни ме един мач “ 

Как работи Acce Edge ? 

– Трябва да сте маркирали минимум 3 спортни събития

– Трябва да маркирате отметка а под фиша„Acce Edge „