Видове букмейкърски бонуси

Букмейкърските кантори предлагат различни видове букмейкърски бонуси , но основните са няколко вида. Целта им е да привлекат новите играчи да запазят старите, предлагайки им по-изгодни условия от конкурентите. Част от тях са активни само за момента на самата регистрация, като целта им е да привлекат именно новите играчи, тоест да се регистрират именно при тях. Другите букмейкърски бонуси важат за така наречените лоялни клиенти, а трети целят да ви предразположат да направите по-голям депозит. За да сте наясно с всички тях, сме решили да ви запознае с това и кои са основните.

Депозитен

Той се среща почти във всяка букмейкърска къща и целта му е именно да привлече новите клиенти. Той се дава най-често не при самата регистрация, а и когато направите вашия депозит. Размерът му варира и най-често е около 25% до 100 % от сумата, която сте сложили. По този начин букмейкърите искат вие да започнете с максимално голям размер на банката ви. Така например, ако направите депозит от 200 лева, тогава в различните БК той ще е между 100 и 200 лева, което е добра сума. Най-силен подобен бонус предлагат 1XBET – 200лв (100% от вашия депозит)  , Betfair – 200лв (50% от вашия депозит )  и Ефбет  – 110 лв (25% от вашия депозит) 

Бездепозитен

Този вид букмейкърски бонуси приличат до голяма степен на горния, но както се разбира от името му, той се дава без да има условието да внасяте депозит. Вие ще го получите още при самата регистрация, но за съжаление има два големи минуса, а именно предлага се от много малко букмейкърски къщи, а и размерът му най-често е малък.

Кеш

Те се различават от процентните, защото са фиксирана сума. Дават се отново при самата регистрация и ще можете да ги ползвате, за да направите залога си, което е добър плюс в тяхна полза.

Букмейкърски бонус – Презареждане

Това е може би най-важният букмейкърски  бонус , тъй като ще го получавате редовно ако играете в даден букмейкър , а не  като депозитния бонус ,който се дава само при регистрация . Този вид бонуси се раздават ако сте редовен клиент на даден букмейкър . Сумите и периодите са различни за различните букмейкъри .

Най-висок подобен бонус дава Ефбет – от 10 до 400лв , като според вашата игра и сумите които залагате може да ви пращат подобен бонус всяка седмица , 1 месечно или по-рядко ,в зависимост от вашата игра .

1XBET също има много добър подобен бонус наречен ‘черен петък’ ,който се предлага на клиентите на сайта всеки петък и е в размер на 200лв .

 

Безплатен залог

Това е страхотен шанс да направите онлайн залог без да рискувате вашите пари, както се казва да заложите един път под влиянието на емоциите и да не се тревожите, че загубата ви ще е голяма. Това е идеален начин да опитате нова тактика и стратегия, ако сте напреднал играч, но без да съществува риск да загубите голяма сума пари. Имайте предвид, че понякога депозитния бонус е именно един безплатен залог, като сумата се определя от размера на депозита ви. Подобен бонус пращат 1хбет .

Tagged with:

Вашият коментар