Топ 3 сайтове за залози на електронни спортове

В днешно време електронните спортове станаха толкова известни, че се следят по целия свят. Ако пък не знаете какво е електронен спорт, то ние ще Ви обясним, че става дума за състезания по компютърни игри в мрежа между играчи и цели отбори. Турнири по електронни спортове се организират в целия свят, а букмейкърите вече пуснаха в сайтовете си залози за този вид надпревари. В следващите редове Ви даваме топ 3 на сайтовете за залагане на еСпортове.

1 – Електронни спортове в Ефбет

 

Ако се регистрирате в сайта за залози на Ефбет, ще можете да залагате на електронни спортове. В онлайн платформата на първия букмейкър, който получи лиценз в България, ще намерите изключително много събития, каквито са турнири на игрите CS:GO (Counter Strike), League of Legends, Starcraft2, Overwatch и други. Тук коефициентите на тъй наречените eSports са много силни и няма начин да не Ви допаднат, ако харесвате подобен тип залагания. 

2 – Е-спортове в сайта на Winbet

 

Електронни спортове не липсват и във втория най-популярен букмейкърски сайт – Winbet, който също предлага състезания от целия свят на най-популярните компютърни игри, каквито са World of Warcraft, DOTA2, Counter Strike, FIFA, StarCraft и още много. Често на страниците на Уинбет се появяват турнири от Китай, Белгия, САЩ, Великобритания и още места по целия свят.

3 – eSports залози в платформата на BetWinner

 

BetWinner е поредната онлайн платформа, в която можете да залагате на еСпортове. И тук ги има популярните надпревари в Европа и останалия свят, като можете да попаднете на съревнования на игрите CS:GO, Rainbow Six, Starcraft, WoW, League of Legends и още цял куп. Да, наистина сайтът не е чисто български, но няма пеоблем да се залага  в България и е популярен в световен мащаб, а пазарите и коефициентите са на високо ниво, така че можете да го изпробвате. 

В обобщение

 

Така видяхме ние топ 3 на сайтовете за залагане на електронни спортове в България. Не знаем, дали сте съгласни с класацията ни, но ако си търсите добро място за еСпорт залози, то горе посочените брандове са добра идея, която със сигурност ще Ви допадне, заради разнообразието от предложения, коефициентите, опциите за залог и доброто обслужване. 

Виж още : Електронните Спортове – бъдещето на спортните залози

Вашият коментар