Печалба от спортни залози : 7 златни правила за успех !!!

“ Има седем златни правила за да реализираме печалба от спортни залози   в дългосрочен план . Без тяхното спазване шансовете ни за успех клонят към нула „

Много от хората се регистрират в различните букмейкърски къщи с цел забавление , отбиване на свободното време , или просто защото обичат да гледат спорт и приемат залозите като част от удоволствието на играта . Истината е обаче че какъвто и да е поводът да направите един или друг залог в даден сайт – целта е една , а именно печалбата . Да – съзнателно или не всеки има за цел да си докара някой и друг допълнителен лев ,докато си гледа любимия отбор по телевизията . За съжаление обаче в повечето случай след 1 или 2 печалби повечето хора започват да понасят загуби и в повечето случай се „зануляват“  , което е последвано от нови и нови депозити и така вместо в забавление залозите започват да се отразяват зле на семейния бюджет.

Как да намалим загубите и да увеличим шанса си за печалба от спортни залози ?

Има наколко златни правила ,които ще ви предпазят в голяма степен от загубите на вашите пари и ще увеличат шанса ви да реализирате печалба от спортните залози :

Правило 1  Правилно формиране на банката . 

Правилното формиране и управление на банката са едни от най-важните неща при правилната стратегия за борба с букмейкърските къщи и реализирането на дългосрочна печалба от тях .Банката е сумата която ще депозираме по нашата сметка и която ще се опитаме да разпределим в различни по стойност залози за да опитаме да спечелим от спортните залози в дадения букмейкър.

ВАЖНО !!! Отделете за банката си сума ,която няма да навреди на вашият бюджет . В основата на спортните залози е удоволствието от играта , така че ще залагаме само толкова колкото можем да си позволим да загубим. Ако случайно нямате възможност да отделите много голяма сума за игра – не се притеснявайте повечето букмейкъри ви предоставят възможност за различни по големина бонус  с които ще увеличите вашата банка или сумата с която ще играем в дадения сайт. Например може да вземете по 100 лв бонуси от Ефбет 

 

Правило 2 – Управление на банката 

Управлението на банката е едно от най-важните начинания ако искаме да имаме шанс да реализираме печалба в дългосрочен план .Отделяйте определен % от нея на ден , като този % не трябва да надвишава 5 %  от общия размер на банката ни .Много хора имат много лош навик при няколко неуспешни залога да слагат всичко на 1 среща и при неуспех да оплакват своята съдба , но именно те са си виновни в случая ,като се потдават на определени емоций и се зануляват ….п.с именно и на това разчитат букмейкърите .

Правило 3 – Разпределение на дневния % от банката

Вече сме отделили 5  % от банката за деня с който да направим нашите спортни залози . Можем да изберем да  направим един залог с тази сума (колонка или сингъл) или да разпределим дневният процент на 2 или 3 залога . Изборът е ваш ,в зависимост какъв стил на игра предпочитате-  важното е само да не надвишаваме процентът ни за игра.

Правило 4 – Действие при неуспешен ден 

Ако сме направили нашия залог или залози и те са били неуспешни за деня , в никакъв случай не правете нови залози и не нарушавайте правилото за 5 те % . Приемете че в този ден късметът просто не е на ваша страна .Много неопитни играчи си мислят че като правят нови и нови залози в неуспешния ден ще успеят да уцелят нещо , но в действителност става точно обратното – в повечето случай те просто зануляват своята банка . 

Правило 5 – Възползвайте се от ежемесечните бонуси , които ви предлагат

Много от букмейкърите предлагат на своите редовни клиенти ежемесечни или дори ежеседмични бонуси с които можете да възтановите своята банка. Според нас най-добрите бонуси от този тип са тези на Ефбет –  така нареченият бонус презареждане .Това е 100% бонус депозит който може да достигне до 200лв в зависимост от това колко редовно играете в сайта им .Бет 365 също имат подобен тип бонуси , но той е в размер 5 до 20 лв 

bonus-prezarejdane

Правило 6 – Защо е важна статистиката 

За статистиката мога да говоря много , но това ще е в друга по-обширна тема . Тук ще споменем само , че статистиката е един от най-необходимите компоненти за правилното анализиране на спортните събития , с които непременно ще повишите вашата печалба . В нета има доста добри сайтове за качествена статистика , така че няма да ви е трудно да намерите полезни материали за вашите анализи , а и в най скоро време – ще опитаме да предложим на сайта ни най-необходимите статистически похвати за анализ , с които още повече да ви помогнем за вашите успехи срещу букмейкърите.

Правило 7 – Самодисциплината 

Това е едно от най-важните неща за успех срещу букмейкърите в дългосрочен план . Без самодисциплина всички досегашни съвети стават излишни и вашата борба за реализиране на дългосрочна полза от залаганията се обезмисля напълно .Ако мислите че нямате необходимата самодисциплина да се справите с 5% ното правило и да се ограничавате при неуспешен ден по-добре се откажете още от самото начало на това начинание . Ако пък мислите , че ще се справите тогава остава само да ви пожелаем успех !!!

 

 

 

БОНУС ЛИНК ЗА ЕФБЕТ   ( при регистрация през този линк – 100 % до 200лв) 

 

 

Вашият коментар